Multumesc foarte mult pentru serviciile oferite. Baloanele latex au tinut mai mult de o saptamana, iar cele 2 cifre din folie au tinut aproape o luna! Recomand cu drag.

Craescu Georgel

Nota noastra este maxima. Baloanele cu heliu au fost superbe si ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez cu dumneavoastra si la al doilea botez. Va recomand cu drag la toti cunoscutii mei !

Gartan Oana

Multumim mult pentru decorul din baloane de la botez, ne-au facut sa ne simtim ca in basme. Cu siguranta micuta noastra Maia o sa-si aduca aminte de ele. Va multumim si vom mai apela pe viitor la serviciile dvs!

Cazan Andreea Sacrieru, 29 ani

Cele mai frumoase baloane din Iasi – catalogul de produse este foarte variat, pentru orice ocazie. Am ramas placut surprinsa si de multele variante de culori pentru baloanele cifra! 

Sophia Maria, 39 ani

Am colaborat cu Top-Kids pentru decorarea salii de restaurant la botezul fiicei mele – nu regret decizia absolut deloc. Aranjamentele cu heliu au fost superbe, cat si panoul pentru poze. Toti cunoscutii au fost impresionati de ce se poate face din baloane! Multumesc!

Daniel Spirea, 28 ani

Botezul fiului meu cu siguranta a fost de neuitat – toata lumea a fost surprinsa de decoratiunile din baloane – arcada de la intrare, panoul pentru poze, baloanele cu heliu pentru mese – toate au fost superbe. Multumim echipei Top-Kids!

Patricia Morariu, 31 ani

Am apelat la echipa lor pentru a decora sala cu baloane la aniversarea de 50 ani de casnicie a parintilor mei. Totul a fost superb, elegant. Recomand tuturor!

Dometi Cerasela

Cei de la Top-Kids au cele mai frumoase baloane cu heliu din Iasi! La fiecare aniversare in familie, ei sunt primii la care apelez pentru minunatele baloane cifra. Ii recomand tuturor! Multumesc!

George Glodeanu, 27 ani

Am apelat la echipa Top-Kids pentru decorul restaurantului cand am sarbatorit ziua de nastere a fetitei mele. Toti prietenii au ramas uimiti de baloane si au fost distractia principala a celor mici. Multumim!

Iordache Catalina, 34 ani

Cei de la Top-Kids mi-au fost recomandati de niste prieteni de familie pentru invitatii si decorul salii pentru botezul baiatului meu. Trebuie sa spun ca nu regret deloc decizia de a colabora cu ei – invitatiile au fost minunate, iar decorul salii parca era rupt din basme. Am ramas cu niste amintiri foarte frumoase dupa acest eveniment! Multumim! Ii voi recomanda si eu la randul meu tuturor prietenilor!

Denisa Iftene, 29 ani