Cine suntem?

Din anul 2007, ne ocupam de organizarea de evenimente. Am inceput cu organizarea nuntilor. Simplul fapt ca am reusit sa organizam evenimente la care au participat sute de persoane, a lansat o provocare – putem sa fim si pe placul celor mici?

Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil, o imbratisare din toata inima- atunci cand personajul preferat a venit special pentru el – intr-o zi unica –  ziua lui !

Ce oferim?

Logistica si animatorii profesionisti, ne permit sa organizam orice petrecere, serbare, lansare de magazin, evenimente pentru companii, indiferent de numarul de participanti.

Datorita cererii si nevoii de schimbare, oferim si un serviciu unic in Iasi, petreceri pentru copii la domiciliu, la gradinita, la scoala, la restaurant sau in orice alta locatie.

Consultanta

Oferim consultanta pentru organizarea petrecerii micutului dumneavoastra sau pentru orice eveniment corporate, va punem la dispozitie toata experienta, produsele si serviciile noastre. Pretuim timpul dumneavoastra si cautam sa va oferim cele mai bune solutii in cel mai scurt timp.

Suntem dedicati

Munca cu copii nu este printre cele mai usoare joburi, dar ne face placere pentru ca satisfactia unui eveniment reusit, veselia copiilor si zambetul parintilor, fac cel mai mult pentru noi.De aceea ne preocupam in permanenta ca serviciile noastre sa fie cat mai complete, personajele sa aiba cele mai frumoase costume si tinem cont intotdeauna de asteptarile si dorintele celor mici .

Profesionalism, siguranta si decontare legala 

Apeland la serviciile noastre, veti avea garantia unui lucru bine facut, profesionist si veti beneficia de garantia calitatii serviciilor noastre. Apeland la noi beneficiati de garantia unui eveniment de neuitat, o super petrecere pentru copilul dumneavoastra, nu veti avea niciodata emotii, nu vom intarzia, va vom explica toate detaliile si vom fi intotdeauna la dispozitia dumneavoastra !

Va multumim si va dorim ca macar o data pe zi sa zambiti !!!

Echipa Top Kids